Buku Skrap

Bismillahirrahmanirrahim...

Lamanya tak menulis.

Aspen tengah menunggu hari ni. Menunggu hari untuk? Menunggu hari untuk cahayamata pengarang jantung yang ke-4. Doakan semoga Aspen dan baby selamat ya. Aspen masih ambil few orders, tapi yang simple simple sahaja. Order yang besar dan berat, Aspen terpaksa pass baton. Maaf ya semua.

Anyway,

Aspen sekarang dalam proses membuat buku skrap. Starting 30 Weeks pregnancy up to baby say hello! and extend to her 5 - 6 months age. Nak buat buku skrap ni sebenarnya tak susah dengan syarat kita betul-betul minat dan seronok dengan artwork tu.

Mummies di luar, or mummies to be....dekat sini Aspen letakkan link untuk Free Printable Pregnancy Journal. Just klik link di bawah ye.Journal yang sangat comel ni daripada raisingstickyhands.com. Memang cute and lovely. Anda pasti akan lebih teruja untuk menyambut kelahiran bayi comel anda!.

Untuk scrap book pula, Aspen akan letakkan beberapa barangan di dalam blog ini. Anda boleh pilih sekiranya anda berminat nak membeli. Sebarang pertanyaan dan tempahan bolehlah WhatsApp Aspen di: 019-400 5064 ye.


No comments:

Post a Comment

Love to Hear From U