When Elsa Has a Twin

Bismillahirrahmanirrahim...

Order dari Temerloh oleh Puan Aida yang baik hati dan sudi mempercayai MyLovelicious. Alkisah majlis "Frozen Birthday Bash" buat puteri tercinta Sofea dan anak saudara yang dikasihi Halisya....Mula-mula Aspen jadikan seorang Elsa dan seorang lagi Anna...ops, dua-dua si manis pun minat pada Elsa la.....so, aunty nak buat macam mana ye?


Akhirnya......ngeh ngeh ngeh.....boleh je, kita yang buat dia

Anda berminat nak beli Pakej DIY macam di atas? Betul ni...Aspen dah kira Design charges dalam tu sekali...percayalaaaa.....

Jadi don't hold to long...prepare at least a month earlier for your party. WhatsApp (ONLY) Aspen at: 019-398 0662.

1 comment:

  1. Sebagai pengedar bebas memberikan kita pendapatan yang tidak terhad. Tidak ada syarikat pekerjaan yang akan memberi peluang ini anda.

    anda boleh melakukannya. saya.........

    herbalife distributor malaysia

    ReplyDelete

Love to Hear From U