Ada Apa Dengan Frozen

Bismillahirrahmanirrahim...

Figurine Set of FROZEN Character : RM 45



June Aspen dipenuhi dengan nama Elsa Elsa Elsa....mata Aspen pun dah biru je rasa nya. Badan dah seram sejuk macam dalam snow pulak...

Sesekali humming..."do you wanna build a snowman..." aceh ceh....hebat betul penangan filem animasi Disney yang baru ni.

100% tempahan pada bulan June adakah berkisarkan tema "Frozen"...haaaa bayangkan. Baik birthday party, engagement dan errr...aqiqah...heeeee senyum jerr.

Favourite character pulak...si cold head Elsa. Aspen pun macam confuse sikit, watak Anna lebih banyak ditonjolkan tetapi si Elsa yang menjadi pujaan hati ramai terutama di kalangan anak-anak gugurl dan errr....mak-mak jugak.

Mungkin Elsa kelihatan sangat sofistikated dan lebih "princess" compare to Anna. When I asked my Aliyah, her answer is unexpected... "Anna ada freckles" gulp...so look judgemental la my dear.

Anyway, Aspen berbesar hati sangat dengan semua tempahan yang datang di bulan June ni. Alhamdulillah dan terima kasih semua ye. Pada yang da settle tu....hopefully Uols truly satisfied. Pada yang belum lagi tu..kita sama2 nervous k.

Pada Aspen, Frozen is a movie that shows the different view of "true love" with a lot of funny elements within. Olaf...ermm dia memang cute, funny, and a great companion.

Pada sesiapa yang berminat nak buat "FROZEN PARTY" Mylovelicious boleh bantu anda untuk merealisasikan impian anda. Tapi....June da full, July kita cuti sebulan Ramadhan , jadi tempahan bermula sebaik seminggu selepas raya ok? (Aspen da dapat tempahan bulan Oktober dan November pun)

Aspen juga ada jual 'mini figurines' Frozen tau. Ada Elsa, Anna, Olaf, Kristoff, Hans dan Sven!!! Mini figurines ni boleh jadi cake topper. Cuma RM 45 /set.

Berminat? Bolehlah whatsApp Aspen di 019-398 0662 atau email ke Mylovelicious@yahoo.com.

Kita chill!!!

No comments:

Post a Comment

Love to Hear From U