Tempahan BUKU NOTA Sebagai CENDERAHATI

Bismillahirrahmanirrahim...


Apa khabar semua??? Hujung-hujung minggu dalam keadaan air dicatu ni (Selangor je la kot ye) harap-harap semua masih dapat menarik nafas dan bersabar. Chill....

Ok,

Hari ni Aspen nak beritahu semua tentang perkhidmatan yang turut disediakan oleh MyLovelicious. Kami di sini menawarkan perkhidmatan Rekaan Buku Nota / Customized Notebooks dengan harga yang sangat berpatutan.

Menarikkan untuk dijadikan cenderahati?

Kuantiti minimum pesanan adalah 50 pcs.

Dengan harga bermula serendah RM4.50 sebuah, anda boleh memberikan hadiah yang akan diingati oleh rakan-rakan anda.

Info lanjut boleh hubungi Aspen di 019-400 5064
Direct call is allowed but WhatsApp is preferred.

Birthday : Tema Frozen

Bismillahirrahmanirrahim....

 Anak-anak kecil kita memang senang sangat terpesona dengan cerita-cerita Disney terutamanya anak-anak dara kita yang selalu berangan-angan kononnya mereka tu princess kan. Samalah dengan anak dara Aspen sendiri.

Harijadi Angah Ya nun jauhhhhhh bulan Julai nanti, tapi dia dah awal-awal mengesahkan tema harijadi dia adalah FROZEN dan yes, she would love to be Elsa on that day.

So, anyone out there who just love Elsa and Anna as much as my daughter? Wanna throw a FROZEN party?? Chill your friends and not-so-friend-but-you-really-want-them-to-see-how-awesome-your-party-is?? Come on!! Lets Mylovelicious do it for you?

What are in package?

1 Struesel Brownies
20 pcs Frozen Cupcakes
50 pcs Frozen POP Cakes
500 gm Candy (Varieties)

Frozen Birthday Sling Banner
Food Tags
Table Decorations
50 pcs Frozen Paper Cup
1 Frozen Poster

50 Party Bag includes:
 # Frozen Notepad
 # Candy
 # Chocolate Bar with Custom Frozen Wrapper

Sesiapa yang berminat, bolehlah hubungi Aspen di: 019-400 5064
Direct call is allowed but WhatsApp is preferred.